•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Ett bra alternativ för aktiva cyklister: kroppsvårdsprodukter från BORN
BORN kroppsvårdsprodukter ökar det fysiska välbefinnandet före och efter cykling.

Det holländska företaget BORN Sportscare BV har utvecklat kosttillskott och kroppsvårdsprodukter sedan år 1985, som t.ex. aktiverande krämer och olika muskeloljor. Speciellt för cyklister är produkterna från BORN väldigt populära, eftersom deras kroppsvårdsprodukter är utvecklade för användning före, under och efter cykelturer. Både professionella cyklister och motionärer, som vill stärka sin kropp, kan vårda olika kroppszoner och muskler för bästa tänkbara återhämtning. En sak är säker: När du har suttit på cykeln under en lång tid, behöver du återhämta dig. Samtidigt är det viktigt att alla kroppszonerna är smidiga – armar, händer, ben, rygg, nacke och fötter. Musklerna måste vara mjuka så att du kan prestera så bra som möjligt. BORN erbjuder olika typer av produkter för cyklister. Noggrannt doserade kroppsvårdsprodukter, som används under olika tidpunkter, för att snabba på återhämtningen, och att hålla musklerna mjuka, eftersom man under en cykeltur ofta får styva muskler. 

Förbered dig för cykelturen
För att förbereda dig för långa disanser, skall du välja den rätta krämen på olika kroppszoner, för att skydda musklerna och hålla dem smidiga under en längre tid. BORN erbjuder också uppvärmningsproudukter till cyklister, som gör att kroppen inte kyls under cyklingen. Det finns även produkter man kan använda när det inte finns tillgång till dusch efter träningen eller tävlingen. Tillverkaren har också kroppsvårdsprodukter I sitt produktutbud som ger en snabb, fräsch och ren känsla i farten. 
 
Puder, krämer och oljor för återhämtning efter cykeltävlingar
Inom cykelsporten finns det olika faser med olika grader av påfrestning. Man kan också dela in cykelloppet i förberedelser, lopp och återhämtning. BORN har produkter för alla dessa faser, krämer, oljor eller lotion. Tillverkarens produktutbud inkluderar vårdprodukter, rengöringsprodukter och wellness-produkter för den tränade kroppen till en cyklist. Kroppsvårdsprodukter är viktiga när du vill prestera på topp. Därför erbjuder BORN produkter som är avslappnande och wellness-produkter och puder. En skön känsla på cykeln och iväntan på massagen efteråt kan du inte göra annat än prestera på topp.