BKOOL
en kompakt multimedia trainer

Träna på rullar för en realistisk känsla
BKOOL är ett teknologiföretag som erbjuder interaktiva lösningar för idrottare, som traniers och rullar. Företaget har utvecklat en modern simulator och hemma trainer som kallas för BKOOL Pro home trainer med integrerad simulator. BKOOL Pro är utrustad med en såkallad "3D Värld". 3D teknologin gör att man kan cykla alla rutter i en 3D-värld, tillsammans med andra cyklister som cyklar samtidigt från olika ställen i världen. Dessutom kan du själv filma cykelrutter med en kamera, eftersom 3D-världen genereras automatisk direkt när du rör pedalerna.

Träna, dela och analysera – trainern från BKOOL har många funktioner
BKOOL trainern innehåller en simulator till vilken man själv kan filma och ladda upp olika rutter och använda dem i 3D-världen. Företaget har utvecklat en trainer med väldigt realistisk åkkänsla, där terrängen känns så realistisk som möjligt tack vare att motståndet regleras progressivt upp till 1200 W. Förutom den snygga designen, utmärker sig BKOOL också för att den går så mjukt och tyst – det här gäller speciellt för BKOOL Pro modellen.

Innan du använder trainern från BKOOL, skall du ladda ner programvaran till din PC, Mac eller surfplatta. BKOOL finns tillgängligt på 7 språk: spanska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska och kinesiska och de säljer sina produkter till alla fem kontinenter.