•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

BiciSupport
Specialisten för cykel reparationsställ

Professionella cykelserviceställ med olika typer av justeringsmöjligheter
Den norditalienska tillverkaren Bicisupport har specialiserat sig i att utveckla och tillverka teknisk utrustning för cykelmontering och cykelservice. Sedan år 1976, har företaget tillverkat cykelreparationsställ, parkeringsställ och olika tekniska hjälpmedel.  

Mångisigt och multifacetterat – funktionen av cykelreparationsställ och parkeringsställ
Både professionella cyklister, team och hobbycyklister litar på kvaliteten på produkterna från BiciSupport. De är inte bara snabba att montera, de är även stabila och robusta, de har även många olika möjligheter för individuella justeringar och inställningar. Du kan repararera en hel cykell, ett hjul eller bara byta däck: de högklassiga cykelmonteringsstationerna hjälper dig då du blir tvungen att göra en noggrannare kontroll av din landsvägscykel, resecykel eller MTB, för att byta någon komponent eller göra en stor reparation. En mycket bra funktion: när du är klar med reparationen och inspektionen, kan systemen från BiciSupport enkelt fällas ihop och tar väldigt lite plats, de är också populära som mobila cykelreparationsställningar.

Kvalitetsprodukt från Italien: professionella monterings och justeringssystem
De högklassiga monteringssystemen från Bicisupport utvecklas och tillverkas i Italien. Utvecklingen av nya produkter baserar sig alltid på professionalism, systemen måste uppfylla praktiska kvalitetsstandarder. Tillverkaren från norditalien kommer också i framtiden att tillverka professionella monterings och serviceställningar för cyklar, vars viktigaste egenskaper är funktionalitet, stabilitet och kvalitet.