avid

Cykel broms med små detaljer som har stor betydelse

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

119 sökresultat

Det amerikanska företaget Avid erbjuder utmärkta komponenter för cykelbromsar. Tillverkaren av fälgar och skivbromsar har specialiserat sig på MTB-produkter och bromsarna för terrängcyklarna är utmärkta. Företaget använder sig av absolut pålitliga material för att säkra så hög säkerhet som möjligt på utmanande terrängcykelturer. Skivbromsar från Avid rekommenderas speciellt för mountain bikers, eftersom de klarar höga påfrestningar och ger utmärkt bromseffekt i svår terräng.

Avid erbjuder högsta kvalitet med framgång
Med Avid, är du på den säkra sidan: Avid är inte bara känt för sitt stora utbud av bromsar av hög kvalitet, utan också för sina cykeldelar av hög kvalitet. Du hittar bromsreglage, spacer kit, adaptrar, bromsvätska och luftningskit hos Avid. De som cyklar MTB hittar definitivt de rätta produkterna för alla lägen. Speciellt terrängcyklister uppskattar bromsar och reservdelar från Avid.

Cykla med Avid – skivbromsar med suverän precision
År 2004, slogs företagen Avid och SRAM ihop och sedan dess har de fortsatt att vara framgångsrika. Efter att ha jobbat med hydrauliska skivbromsar, fortsatte utvecklingen av Taperbore-teknologin, justeringen av hur nära beläggen skall ligga i förhållande till skivan, Power Reserve geometrin och enkel slanginstallation.