•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Arena
märket för idrottare, triathleter och inbitna motionärer

Dynamik, trend och standard för triathleter och simmare
Som ett av de första företagen att satsa helhjärtat på produkter för simning, har Arena lyckats att skapa trender och standarder för idrottskläder och utrustning för simning och triathlon. Många ambitiösa triathleter, simmare och även många cyklister gillar Arenas stora utbud av simdräkter, simbyxor, dykdräkter, simglasögon och andra produkter för idrott och simning. Arena grundades år 1973 av den passionerade idrottaren, entreprenören och pionären Horst Dassler. Målet var att tillverka snabba, lätta, hala och hållbara simkläder till både toppidrottare och motionärer. I början fokuserade Arena helt och hållet på simning, idag får också triathleter rätt utrustning från företaget med tre diamanter. 

Idrottskläder och mångsidig träningsutrustning 
Oberoende om man tävlar, tränar eller motionerar: produktsortimentet från Arena är stort, kläderna har tight passform och man hittar bland annat triathlondräkter i en del med anatomisk skärning, olika överdelar för triathlon, triathlonshorts, simglasögon, badskor, ryggsäckar, handpaddlar, aquaboards och öronpluggar. Märkets framgång baserar sig på riklig forskning, kunskap inom företaget och kompromisslös kvalitetskontroll. Material och funktonalitet är koordinerat med användarnas önskemål, som t.ex. triathlonshorts och dräkter gjorda i en del med en bekväm och lätt stoppning att sitta på, silikonrand i benen som håller vattnet borta och motverkar att byxorna halkar. 
 
Aktiva över hela världen 
Med sitt huvudkontor i Tolentino, Italien, är Arena representerat i fler än 100 länder runt om i världen. Arena har sidokontor i Italien, Frankrike, Tyskland och USA. Arena-gruppen har ett nätverk av kvalificerade affärspartners i fler än 100 länder.