•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Cykeltillbehör från Airwings
prestera på din MTB

Optimal kraftöverföring med kompromisslösa cykelkomponenter från Airwings
Airwings erbjuder utbytesfjädrar i olika hårdhetsgrader: mjuk, medium, hård och extra hård. Hårdheten kan anpassas individuellt för olika användningsändamål. Cykelprodukterna utmärker sig tack vare sin smarta kombination av fjädring och dämpning. Hårdheten kan väljas för att passa olika typer av terräng så bra som möjligt, och produkter från Airwings kan användas för att motverka ryggproblem. I en av modellerna använder man en kombination av kväve och hydraulolja för att säkerställa ryggvänlig dämpning och fjädring.

Förbättrad kraftöverföring med kompromisslösa cykelkomponenter från Airwings
Airwings’ utvecklingsavdelning har utvecklat ett välfungerande system med linjära kullager. Kulorna sitter i flera lagerbanor för att få en större kontaktyta, extrem hållbarhet och förbättrad kraftöverföring. Airwings utvecklar högkvalitativa fjädrings- och dämpningskomponenter för cyklar. Dessutom tillverkar man sofistikerade material och komponenter för olika extremgrenar inom mtb.

Cykelkomponenter från Airwings för terrängcykling
Med dämparelement i olika hårdhet kan man optimera cykeln för olika typer av terräng. En sadel kan bara ta upp en liten del av alla vibrationer, men Airwings fjädrande sadelstolpe motverkar ryggproblem genom att minimera vibrationerna från cykeln. Offroad-cyklister som använder produkter från Airwings minskar också risken för ryggskador. Airwings har utbytesfjärdrar i olika hårdheter: mjuk, medium och hård, för att fungera optimalt för din vikt.