3T
Sadelstolpe, styrstam, styre

Cykelkomponenter av hög kvalitet
3T, tillverkaren av högteknologiska cykeltillbehör erbjuder ett stort utbud av cykeltillbehör: styren, sadelstolpar, styrstammar och gafflar.Det är den rätta kombinationen av komponenter på cykeln som leder till ett bra slutresultat. 3T tillverkar cykeldelar av hög kvalitet, som används i cykeltävlingar över hela världen. Cykeltillbehören från 3T är ett resultat av mycket höga kvalitetskrav, som förverkligas av ett team med teknologiska experter. 3T visar sin yrkeskunnighet i varje steg av utvecklingen av sin högkvalitativa produkter så att de skall hålla för maximal påfrestning under hela tävlingar och bråkdelar av sekunder.

Högteknologiska tillbehör från 3T, grunden till din sport
3T’s styren är bara ett exempel på samarbete mellan lagcyklister och produktutvecklare i företaget. En gaffel skall vara både lätt och hålllbar och det här är möjligt genom att använda kolfiber som material. Kofibret dämpar vibrationer som annars skulle nå cyklistens överkropp. Styrena från 3T är speciellt designade för att vara hållbara i alla situationer. Detta tas i beaktande i materialet, böjen, vikten, bredden och fästet. Hållbarhet och stabilitet är grunden för ett långt liv hos dessa tekniska komponenter.

Cykeltillbehör från 3T – tekniska komponenter till din cykel
Sadelstolparna från 3T är ett annat cykeltillbehör, som har utvecklats med högteknologiska krav. Själva stolpen är tillverkad av kolfiber. Lutningen på sadeln kan justeras med hjälp av skruvar i titan. Hög kvalitet och låg vikt är viktigt för produkter från 3T. 3T tillverkar tekniska komponenter för cyklister som letar efter högteknologiska produkter av hög kvalitet.