Visa produkter
Förmånliga priser Cyklarna monteras i Tyskland Över 110 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  Våra testcenter

  Provkör våra cyklar! 


  Testcenter

  Testcenter Hochsauerland:

  Tillsammans med våra partners Bike-Pension Schröder och Hotel Hochheide, erbjuder vi ett urval av cyklar i Willingen. Upptäck Hochsauerland på en av våra senaste cyklar. Mer information finns på wandern-und-biken.de eller hochheide.com.


  Testcenter Oberharz:

  För partner Waldhotel Untermühle har de senaste ROSE-cyklarna. Du kan provköra dem i fyra “bike parks” eller på 1200km terrängcykelstigar. Mer information hittar du på mountainbike-hotel-harz.de.


  Testcenter Vaujany:

  årt testcenter ligger i den idylliska byn Vaujany i franska alperna. Provkör våra ROSE-cyklar i “bike parken” eller på en av de mest utmanande sträckorna i regionen: Alpe d’Huez. Dessutom ordnas det legendariska terrängcykelevenemanget Megavalanche i närheten. Oberoende av om du söker krävande stigningar för landsvägscykeln eller svåra nerfarter för terrängcykeln så är regionen runt Vaujany perfekt för din nästa cykelsemester. Rose’s testcyklar (landsvägscyklar och terrängcyklar) och ett litet ROSE showroom finns i centrum av Vaujany. Mer information hittar du på vaujany.com


  Testcenter Lake Como:

  Kom och provkör våra landsvägs- och terrängcyklar vid Rose’s servicecenter i Italien, norr om Lake Como. Boka en provkörning i fantastisk terräng med sjöutsikt. Mer information: sergio@rosebikes.it eller +393383305116.


  Test center Sydtirol:

  Vår partner Hotel Tyrol ligger i den vackra regionen Sydtirol nära Meran. Det här wellness-hotellet erbjuder allt som en cyklists hjärta kan önska sig. Testa våra senaste terrängcyklar på fantastiska stigar.


  BIKE FRIENDS SCHON, MALLORCA:

  Den bästa ön för cykling. Cykeluthyrningen är öppen från början av maj till slutet av oktober. Klicka här för mer information.


  TEST CENTRE MARIA ALM, AUSTRIA:

  Cykla med en ROSE-cykel vid Mount Hochkönig! Hotellet Eder ligger i hjärtat av Alperna i Maria Alm. Allt en cyklist kan önska hittar du i byns centrum. Testa de månsidiga stigarna på en ROSE-cykel och bli inspirerad av den idylliska bergsterrängen i Hochkönig. Det moderna 4-stjärniga hotellet Eder är en ideal bas för cykling, avslappning och friskvård. Klick här för mer information.


   
     ladda karta
  'ladda karta