Visa produkter
Förmånliga priser Cyklarna monteras i Tyskland Över 110 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  Om ROSE

  Med passion för cykling 

  Cykling är känslor, individualitet, kärleken till livet. Cykling är en livsstil. ROSE är ett märke för cyklister som gillar individualitet. Vi är cykelexperterna som hjälper dig att leva ut din passion för cykling. Vi erbjuder våra kunder individualitet genom alla kanaler, för att varje kund skall få uppleva en unik och modern shoppingupplevelse.
  Passionen för cykling har alltid varit vår drivkraft. Den minsta cykelbutiken i Bocholt har växt till ett företag med nästan 350 anställda, som alla jobbar till 100% för våra kunder. Att erbjuda hög kvalitet på servicen är väldigt viktigt för oss. Hos oss hittar du allt en cyklists hjärta kan önska sig. Kunden kan köpa allt från hjälmar till skor och cykelkomponenter och har möjligheten att välja bland tusentals märkesprodukter från en yta på över 30 000 m².

  Du kan konfigurera din cykel enligt dina egna behov. Sittställning, budget, användingsändamål och favoritkomponenter – hos oss kan du konfigurera din individuella drömcykel. Din cykel kommer att byggas för hand i Bocholt.

  Våra BIKETOWN-butiker sätter en ny standard. Sedan 10 år tillbaka har ROSE BIKETOWN Bocholt varit en attraktion och en värld av upplevelser för cyklister. På 6000 m², presenterar vi ett enormt utbud av cykeltillbehör. Sedan oktober 2014 har vi också en butik i München. BIKETOWN München slår ihop näthandel med fysisk butik. Din drömcykel kan konfigureras på surfplattor och på stora skärmar. Du kan påbörja konfigureringen hemma och slutföra den i butiken. Affärsexperter var imponerade och BIKETOWN München fick utmärkelsen “Store of the Year Award” 2015.

  Vi finns alltid där för dig. Du hittar oss inte bara i de lokala BIKETOWN-butikerna, vi finns också på viktiga cykelevenemang, i vår webbshop, på sociala medier, på vår egna BIKE-CHANNEL.TV samt i vår kundtidning CYCLE STORIES, hittar du information om ROSE’s värld kring cykling, praktiska tips för service, tekniktips för att bli en bättre cyklist, underhållning och mycket mer.  

   
     ladda karta
  'ladda karta