Visa produkter
Förmånliga priser Cyklarna monteras i Tyskland Över 110 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  ROSE BIKETOWN Munich

  - vår multimediabaserade konceptbutik  

  Vår andra BIKETOWN öppnades i oktober 2014 i shoppingcentret MONA i München (nära shoppingcentret Olympia) och är bokstavligen en multimediabaserad konceptbutik. ROSE BIKETOWN München erbjuder en högklassig och speciell kombination av cyklar och tillbehör i en annorlunda och spännande miljö på 300 m².

  Fokus ligger på enskilda konfigureringar och skräddarsydda cyklar. Med hjälp av ROSE cykelkonfigurator, kan du konfigurera din drömcykel på en surfplatta i butiken, så att den passar dina behov perfekt – oberoende om det gäller justeringar för sittställningen, personliga preferenser av komponenter eller din budget.

  Naturligtvis kan du också få personlig expertrådgivning när du konfigurerar din cykel. I BIKETOWN München finns också ett exklusivt urval av cykeldelar, kläder och tillbehör. Ett fotmätningsinstrument som mäter i 3D, en serviceavdelning och en professionell överlåtelse av cykeln gör kronan på verket.

  BIKETOWN München fick utmärkelsen “Best of Best Award“ i kategorin “Interior, Retail“ vid presentationen av 2015 ICONIC Awards. Priset är en ära för vår konceptbutik som redan har fått utmärkelsen “Stores of the Year Award” i kategorin “Out of Line” av tyska handelsorganisationen (Handelsverband Deutschland e.V., HDE) i januari 2015. Så, vad väntar du på? Besök vår prisbelönta butik! Förutom en produktpresentation av exeptionellt hög kvalitet, gillade juryn också hur vi framgångsrikt har kombinerat näthandel med traditionell butik och digital media.

  Vi har inte bara fått priserna “Stores of the Year Award” och “Best of Best Award”, vi är också en officiell partner av ISPO Academy med vårt banbrytande projekt. Som en del av detta samarbete, presenterar vi vårt koncept till internationella butiker och experter inom handel.

  Butiksdesign skapar entusiasm. BIKETOWN München var den enda tyska finalisten som nominerats i kategorin “Store Design of the Year” i tävlingen World Retail Awards 2015. Vinnarna koras i Rom 10 september 2015. 

  Kom och besök vår prisvinnande butik. 

  Konceptet har genomförts i samarbete med Blocher Blocher Partners (arkitektur och planering) och redhotmagma (konfiguration och interaktiv vägg).
  ROSE BIKETOWN München 360° panorama.

  ROSE BIKETOWN München – MONA shopping centre – Pelkovenstraße 143 – 80992 Munich Germany

   
     ladda karta
  'ladda karta