Visa produkter
En månads returrätt Cyklarna monteras i Tyskland Över 100 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  ROSE Katalog & App

  Beställ en gratis katalog eller ladda ner appen  


     


  Ta en titt på de nya cyklarna i vår nya 2017 ROSE cykelkatalog. 

  I katalogen hittar du information om alla de nya ROSE-cyklarna för den kommande säsongen. Vi har landsvägscyklar, MTB- och trekking/fitness-cyklar. Bland landsvägscyklarna har vi bland annat den spännande och innovativa X-LITE CW, som ersätter XEON CW. Vi har också många nyheter för alla mtb-åkare. Vår framgångsrika freeride-cykel SOUL FIRE fortsätter att utvecklas och får nu 27,5-tums hjul för ännu bättre kontroll och ännu häftigare stunts.

     


  ROSE tidning CYCLESTORIES  ROSEs egna tidning "CYCLESTORIES" publiceras tre gånger per år och innehåller intressanta saker om MTB, landsvägscyklister och hobbycyklister. Förutom nya produkter kan du också läsa om resor, service, intervjuer och få en titt på vad som händer bakom kulisserna hos ROSE.

       
   


  ROSE APP 

  Föredrar du att ta del av ROSE-världen med din smartphone eller tablet? Då kan vi rekommendera ROSE-appen. Du kan använda den för att göra inköp via vår mobila webbshop eller ladda ner en katalog. Tack vare den integrerade streckkodsläsaren, kan du se om en viss vara finns tillgänglig i ROSE-webbshoppen. Appen är gratis och finns tillgänglig i följande språk: tyska, engelska, nederländska och franska. Ladda ner appen här:


    

   
     ladda karta
  'ladda karta