•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Mer frihet, mer äventyr
Mer frihet, mer äventyr Kolla in våra gravel-cyklar

Gravel-cyklar passar perfekt på grus, kullersten, i skogen och på lättare stigar. Du kan använda den överallt där du inte kan cykla med din landsvägscykel. BACKROAD och PRO CROSS GRAVEL är de bästa vapnen för dig som söker äventyr utanför asfalten.

BACKROAD
BACKROAD är en riktigt all-round-cykel, som funkar till det mesta, och känner sig även hemma på asfalt. Längre hjulbas, bredare däck och kraftfulla hydrauliska skivbromsar gör det tryggt och säkert även på svårare underlag. Trots sin mångsidighet håller BACKROAD fast vid sina tävlingsgener genom att vara lätt och smidig. Den imponerar med sin kolfiberram som väger endast 1040 gram, vajrar och bromsslangar indragna i ramen, samt med framgaffeln ROSE Disc helt i kolfiber med genomgående framaxel som regelbundet får toppenbetyg i internationella tester. Bromsoken monteras i ramen och framgaffeln med så kallad FlatMount-standard som sparar vikt och distribuerar bromskraften jämnare.

PRO CROSS GRAVEL
Ett prismässigt attraktivt alternativ till BACKROAD är nya PRO CROSS GRAVEL. Cykeln har en ultra-lätt aluminiumram tillverkad av trippereducerat 6061 T6 aluminium, och dess vikt startar från cirka 1390 gram. Sömlös finish och intern dragning av både växelvajrar och bromsslangar ger cykeln ett “cleant” utseeende. PRO CROSS GRAVEL övertygar med en balanserad geometri och passar perfekt för ditt nästa grusäventyr. Dessutom finns det ramstorlekar som passar cyklister från 160 cm, beroende på innerbenslängden. Den minsta ramstorleken, 46 cm, har hjul i storleken 650B.