GORE® WEAR SHAKEDRY
SKAKA AV DIG REGNET

Tänk dig att du cyklar genom en regnskur. Din vattentäta jacka håller dig torr. Regndropparna bara rullar av ytan. Och det bästa av allt? Då du kommer in behöver du bara skaka jackan för att få bort varenda vattendroppe.
För bra för att vara sant? Inte med GORE® Wear! Med SHAKEDRY Teknologin, förverkligar GORE denna dröm.

Hur fungerar det? Vanliga regnjackor har ett membran som sitter mellan det yttre och det inre tyget. Det yttre tyget absorberar vatten och blir tungt och vått. Därför har GORE® Wear valt att inte ha något yttertyg. På det här sättet, är det vind- och vattentäta GORE-TEX-membranet externt.

Om du fortfarande inte är övertygad, kan vi berätta att jackan har fler suveräna egenskaper: Den är väldigt lätt, kan packas ner i liten storlek och andas mycket bra – den perfekta kombinationen för sportiga cykelturer i ostadigt väder!

För lite kallare dagar, har GORE® Wear utrustat sin high-end-cykeljacka med Polartec Alpha foder och namnet ”affix” "Fodrad". Det lätta och syntetiska fodret imponerar med sitt effektiva skydd mot kylan samt förmågan att andas. Perfekt när det är lite kallare!

Bekanta dig med utbudet av vattentäta SHAKEDRY-jackor från GORE® Wear – det finns modeller från klassisk design, till reflekterande hi-vis-modeller och fodrade vinterjackor med Polartec-foder.