•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

GORE® WEAR
NYA BIBS MED CENTRAL TORSO ARCHITECTURE

Känslan av cykeln är en av nyckelfaktorerna när det gäller professionell cykling. Hur du sitter kann vara skillnaden mellan vinst och förlust.

Efter många års utvecklingsarbete tillsammans med idrottare som t.ex. Fabian Cancellara, presenterar nu GORE® WEAR en helt ny designprincip för bibs som man kallarCentral Torso Architecture. För att garantera maximal rörelsefrihet, ligger fokus på perfekt passform kring mitten av kroppen. Dynamiska rörelser i tajta kurvor, i snabba spurter eller när man äter i 40 km/h kräver att man kan röra sig fritt, fastän cykelbyxorna och stoppningen hålls på stället. Det är precis det som "Central Torso Architecture" har designats för.

Conceptet är en av höjdpunkterna av den nya kollektionen GORE® WEAR C7, som består av de mest avancerade plaggen från GORE® någonsin. I den här kollektionen är sitter stoppningen fast i bibsen med så få sömmar som möjligt tack vare den senaste sytekniken. Hållbarheten är suverän och risken för skavsår reduceras till ett minimum, samtidigt som stoppningen rör sig tillsammans med cyklisten.

Kollektionen består av två nya par bib shorts som är specifikt designade med noggrannt utvalda material och en special stoppning.

C7 RACE BIB SHORT+ är tillverkade av ett nytt material med lätt kompressionseffekt för att ge proffsen perfekt stöd. Det hållbara tyget töjer i fyra riktningar, stöder musklerna och följer cyklistens rörelser i alla situationer.

C7 LONG DISTANCE BIB SHORT+tillverkas av ett hållbart material med bra aerodynamik. Byxorna har bra passform och hjälper till att spara energi under långa dagar i sadeln. Det högkvalitativa super-stretch-tyget är ogenomskinligt och ser garanterat snyggt ut hela dagen.

Upptäck den nya kollektionen från GORE® WEAR!

EXPERT RACE Stoppningen

GORE® WEAR C7 RACE BIB SHORT+ har en stoppning som kallas EXPERT RACE. Stoppningen är designad för tävling och erbjuder bästa stabilitet och passform tack vare en anatomisk 3D-utformning. Strategiskt placerade sektioner av skum med olika densitet ger bäst stötupptagning. Vid sittbenen finns skum med en densitet på upp till 200 kg/m³ för bästa stötdämpning. Stoppningens struktur med öppna porer garanterar ventilationen och snabb transport av fukt. En antibakteriell behandling bestående av återvunnen polyamid gör att plagget håller sig fräscht längre. Den vindtäta GORE WINDSTOPPER-fronten ger skydd mot elementen. Elastiska material ger perfekt passform och rörelsefrihet.

EXPERT LONG DISTANCE Stoppningen

GORE® WEAR C7 LONG DISTANCE BIB SHORT+ har stoppningen EXPERT LONG DISTANCE. Stoppningen är specialdesignad för långa distanser och erbjuder bästa stabilitet och passform tack vare anatomisk 3D-utformning. Den lätta uppbyggnadenmed lite smalare profil och skum av hög kvalitet bidrar till stötdämpning av världsklass. Tack vare varierande skumtjocklek och –densitet i olika zoner, garanterar den här stoppningen högsta komfort även efter många timmar i sadeln. Vid sittbenen finns skum med en densitet på upp till 200 kg/m³ för bästa stötdämpning. Stoppningens struktur med öppna porer garanterar ventilationen och snabb transport av fukt. En antibakteriell behandling bestående av återvunnen polyamid gör att plagget håller sig fräscht längre. Den vindtäta GORE WINDSTOPPER-fronten ger skydd mot elementen.