Giordana cykelkläder – funktionella cykelkläder från Italien
Giordana cykelkläder – cykel kläder utvecklade med erfarenhet

Företaget Giordana grundades år 1986 av Federico Zecchetto och specialiserade sig på cykelkläder redan från start. För att kunna förse cyklister med produkter med bästa funktionalitet, kombinerade Giordana högklassiga material med otrolig yrkeskunskap: Giordanas produktsortiment innehåller bland annat cykeltröjor, jerseys, bib shorts, cykelshorts, thermos jackor och manga andra produkter för cylister både för kvinnor och män. Funktionella cykel kläder “made in Italy”, som skapar trender med sin design.

Giordana cykelkläder – tillverkade i slittåliga, funktionella material   
Giordanas funktionella cykelkläder utvecklar kontinuerligt teknologin, tillverkningssätt och material. De jobbar i nära samarbete med kända idrottare och cykel team, och kan där med klara de höga krav som cyklister inom olika cykelgrenar kräver av sina kläder. Giordana cykelkläder är tillverkade i slittåliga funktionella material och klarar de stora påfrestningar som kläder utsätts för inom cykelsporten.

Giordana cykel kläder – funktionella cykelkläder för alla väder   
Materialen som används i funktionella cykelkläder har den rätta komforten för de olika årstiderna och väderförhållandena. På vintern är materialet i de funktionella cykelkläderna värmande, med thermo funktion, men andas ändå bra. Kläderna håller kvar värmen utan att förlora sin elastisitet. På sommaren används elastiska, mjuka material som andas och som skyddar mot UV-strålning och som har en lätt kompressionsfunktion, för de funktionella cykelkläderna. .