GARMIN EDGE 130
Visar vägen!

Liten men kraftfull! Nya Garmin Edge 130 har fler funktioner än vad du skulle kunna tänka dig vid en första anblick. Edge 130 väger bara 33 gram vilket gör att den här kompakta cykeldatorn tillhör de lättaste på marknaden. Skärmen som är 1,8 tum stor kan läsas bra även i direkt solljus. Låt dig inte misstas av den kompakta utformningen som Edge 130 har!

Förutom att den visar aktuell hastighet, sträcka och stigning, är Garmin Edge 130 utrustad med utmärkta navigationsegenskaper. GPS, GLONASS och Galileo-satelliterna garanterar utmärkt mottagning även i täta skogar. Navigeringen sker med akustiska signaler som för dig tillförlitligt till din destination, oberoende om du är ute på landsvägen, på stigen eller i stan.

När din mobil är ihopkopplad med Edge 130, informerar Smart Notification funktionen dig om inkommande samtal, textmeddelanden, möten och till och med den aktuella väderprognosen.

Cykeldatorn är också kompatibel med Varia-produkter som smart belysning och radaren som varnar dig för bilar som närmar sig bakifrån. Dessutom kan Edge 130 användas med effektmätare som Vector 3, så att du kan tävla mot andra i Strava Live-segment.

Den nya Garmin Edge 130 är också tillgänglig som MTB Bundle inklusive extra monteringsfäste, fjärrkontroll och silikonfodral samt som Performance Bundle som inkluderar pulsband.