•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Det är nästan som trolleri

Traditionella klämmor, pluggar och clips är ofta svåra att öppna och stänga. Att inte få grepp om hjälmspännet, fästet för sadelväskan eller flaskstället kan vara rätt irriterande. Även om ett knepigt spänne på en cykelväska inte är någon katastrof, så kan du förlora viktiga sekunder om du i en tävlingssituation råkar att tappa vattenflaskan på grund av ett dåligt flaskställ. Fidlock gör det lätt att sätta fast och ta bort tillbehör på din cykel – nästan som trolleri. Så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast.

Fidlock-principen

Designad för att vara lätt att hantera när det gäller sätta fast, låsa och ta bort saker. Fidlock kombinerar fördelarna av flera olika koncept i en och samma produkt – man använder sig av både mekanik och magnetism. Alla produkter i Fidlock Bike Series stänger sig automatiskt och fäster med hjälp av två magneter. Dessutom kan Fidlock-spännen öppnas med bara en hand – också med handskarna på. Det här gör det bekvämare och mer komfortabelt och spar tid när man tar på sig cykelhjälmen eller fäster en sadelväska.

Enkelt och annorlunda

Man öppnar och stänger Fidlock-produkter på ett lite annorlunda sätt jämfört med andra produkter. Tack vare magneterna, så låser spännena sig automatiskt. Dessutom finns det en mekanisk låsfunktion som ger extra säkerhet. Spännet öppnas genom att man vrider, lutar eller roterar det, beroende på modell

Let´s Twist Again…

Att öppna och stänga ett Fidlock-system är flexibelt i båda riktningarna. Allt du behöver göra för att fästa vattenflaskan på ramen, är att hålla flaskan i närheten av flaskstället, så dras flaskan på plats med hjälp av magneterna. En mekanisk låsfunktion ser till att flaskan hålls på plats även när det är stökigt underlag. Hela TWIST-systemet från Fidlock är modulärt. Man kan t.ex. anpassa sin gamla vattenflaska så att även den fungerar med Fidlock.