F100 Specialerbjudande

Temperaturen stiger och solen skiners – det är dags att ta fram cykeln, damma av den och komma i gång. Vi har nu rengöringsset från kvalitetsmärket F100 till specialpris. Nu blir cyklingen dubbelt roligare!


PowerGel Rengöringsset

PowerGel rengöringsset från F100 innehåller cykelrengöring, en mikrofiberduk och kedjeolja för att du skall kunna ta hand om din cykel på rätt sätt.
  • F100 PowerGel Bike Cleaner 5 Liters dunk – Power Gel när det skall bli riktigt rent. Den speciella formeln tar bort envis smuts även från kolfiberramar och komponenter.
  • F100 Premium Mikrofiberduk – En mikrofiberduk av hög kvalitet som är designad för att ha hög uppsugningsförmåga, samt vara skonsam för att förhindra repor och ge ett suveränt slutresultat.
  • F100 Kedjeolja – Den beprövade kedjeoljan med ny förbättrad sammansättning har nu förbättrade smörjegenskaper och skydd av hårt belastade komponenter som t.ex. kedja, gaffelns överrör, vajrar osv. Oljan har hög vidhäftningsförmåga och tränger in bra och skyddar därmed komponenterna ytterligare från korrossion och slitage.

Kedjerengöring och smörjning för kedjan

Om du vill ta hand om kedjan på bästa sätt skall du satsa på F100. Med kedjerengöringen och kedjeoljan är det lätt att effektivt rengöra och ta hand om din kedja både inför säsongen och efter varje träning.
  • F100 Chain Cleaner Spray – Gel-formeln gör det effektivt och snabbt att rengöra kedjan, tränger in djupt och binder smuts. Gör att kedjan löper bättre. För cykelkedjor, drev, klingor osv.
  • F100 Chain Lube – Den genomtestade F100-kedjeoljan med ny formel och PTFE garanterar att allt fungerar som det skall. Passar perfekt för högt belastade komponenter som t.ex. kedja, framgaffelns överrör, vajrar osv. chain oil with a new formula and PTFE promises smoothly running moving bicycle parts.

Expressunderhåll:

The F100 express torr-rengöring gör det möjligt att tvätta cykeln utan vatten och svamp. Du sprayar helt enkelt på rengöringsmedlet på cykeln och torkar av – det är allt du behöver för att snygga upp din cykel. Passar även för elcyklar som du inte vill utsätta för vatten på känsliga ställen.
Skaffa rengöringsset från F100 till säsongstarten och ha en cykel som är i toppskick!