•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Nya assos EQUIPE RS -KOLLEKTIONEN
FRAMTIDEN ÄR HÄR

En helt ny innovativ plattform, testad i sex år i tuffa tävlingar - det här är nästa generations bib shorts från assos: cykelbyxor som kombinerar komfort, snabbhet och stabilitet i en produkt.

Produkterna har testats under många år, utvärderats, modifierats, raffinerats, reviderats igen och igen – resultat är den nya kollektionen S9 från assos. Bib shorts som passar perfekt under de tuffaste tävlingarna när det gäller passform, materialval och funktioner.

Hemligheten hos den nya assos-kollektionen ligger i den unika designen och sittdynan. Designen av padden är unik med stabiliserande material runt stoppningen gör padden hålls på plats när man cyklar.. Inga problem – alla sittpositioner och kurvor fungerar som en dans. A-LOCK ENGINEERING –designen hålls alltid på plats. Det gör att du kan fokusera på det som är viktigast: att prestera på top.

Övertyga dig själv med produkterna i s9-kollektionen från assos!

ROLLBAR –hänslen

Hängslenastabiliserar sittdynan och kompenserar för kroppsrörelser och viktförflyttningar i kurvor och när du trampar. Det här är möjligt tack vare att hängslena är fästa nära sittdynan i ländryggen - och detta ger mer flexibilitet i kurvorna.

EQUIPE RS

Den nya sittdynan tillverkad av 3D basalt är specialutvecklad för tävling. Tre lager av patenterad ultralätt “3D-våffelskum” eliminerar överflödig vikt och absorberar stötar och vibrationer. Små "kraterCooler" -perforeringar förbättrar ventilationen för att hålla känsliga delar behagligt svala. En förstärkt söm håller ihop byxorna med sittdynan och garanterar absolut stabilitet.