Tour

0 sökresultat

Tour

MTB för touring-bruk


Njut av cykelturen


GÖR EN LÅNG UTFLYKT

Bergen har under alla tider varit ett utflyktsmål för människan. Det bästa sättet att njuta av det vackra landskapet är på en mtb! En bra tour-cykel kombinerar sportighet och komfort på ett balancerat sätt. Kombinationen uppskattas av de som tycker om att cykla långa turer. När man åker långt lär man sig uppskatta att cykeln rullar lätt och att fjädring och stötdämpning ser till så att man inte tappar kraft.

Samtidigt skall cykeln vara bekväm, vilket i sin tur spar energi och gör cyklingen roligare. Med en tour-cykel är det ett nöje att cykla genom landskapet. Alla cyklister är olika, och det är också våra tour-cyklar. Kolla till exempel på GROUND CONTROL och THE TUSKER. GROUND CONTROL har en klassisk men modern look. Fjädringsvägen är 130 mm, men begränsad till 115 mm bak i storlek XS. Cykeln är mångsidig och kan användas till att njuta av steniga och tekniska stigar, eller till ett XC-lopp eller ett maraton. Tack vare 27,5” hjul har cykeln bra grepp, men känns ändå kvick. THE TUSKER har däck som är 4 tum breda och fungerar överallt. Cykeln fungerar bra på snö och lös sand tack vara bra grepp och stor kontaktyta med marken. Den stora luftvolymen i däcken gör att cykeln känns bekväm även utan bakdämpning.

De här cyklarna är inte det optimala valet om man vill komma fram så fort som möjligt, men de är mångsidiga som få. Oberoende om du söker en modern eller klassisk cykel för ett speciell användningsändamål, så hittar du den hos oss. Vilken cykel skall du ha på ditt nästa äventyr?