•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland
537

Cross Country

Cross Country

Cross Country – MTB för träning och tävling


HJÄRTAT AV TERRÄNGCYKLING

Cross Country är inte bara en tävlingsform, utan också grunden till dagens terrängcykling. Hjärtat bultar och du trampar så fort du kan. Landskapet rusar förbi och ögonen fokuserar på stigen. Du siktar på den snabbaste linjen för att undvika stenar och rötter. Du kontrollerar cykeln med millimeterprecision och känner känslan av fart. Upplev världen – oberoende om du gillar hardtail eller fulldämpat – njut av naturen och känn att du lever.

Du väljer själv om du vill ha 27,5” eller 29” hjul. Alla är cyklister är olika och man prioriterar olika egenskaper. 29” rullar bättre över hinder och ger bättre grepp. 27,5” känns kvickare och cykeln är snabbare när det är trångt. Cross country-cyklar är byggda för att vinnas med. Oberoende om du vill vinna en tävling eller ta nytt rekord på din favoritstig. Även om du cyklar en lite lugnare tur är det skönt att dra på ordentligt ibland. Den här cykeltypen bokstavligen hjälper dig framåt för att du skall kunna njuta av fartvinden. Cyklarna är byggda för fart och tävling i skogen. De är lätta, snabba och mångsidiga. Du måste inte tävla för att kunna njuta av cykeln – att vara ute i naturen och rulla på feta däck fascinerar både nybörjare och proffs.

Smarta detaljer, lätta och smidiga ramar kombinerat med välfungerande dämpning – dessa är alla ingredienser för en snabb cykel. Precis sådana är våra cyklar. De är effektiva, kraftfulla och hållbara. Det är upp till dig själv om du föredrar hardtail eller fulldämpat, 27,5” eller 29” hjul. Cross Country cyklarna från ROSE är perfekta för de som älskar fart. Alla som älskar att åka fort i terrängen, eller bara vill njuta av naturen, hittar den perfekta cykeln hos oss.