•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland
14129

Fitness

Fitness

Fitness / Trekking


En fitness cykel ger dig friheten att klara alla mål – det är bara din konditionsnivå som sätter gränser, inte cykeln!

TRÄNA PÅ DIN CYKEL, NÄR SOM HELST

Fitnesscyklar håller din kondition uppe. Och vad kan vara skönare än att känna vinden i håret när du cyklar hem efter en dag på jobbet? Nej, det kan inte finnas något bättre! Cykling är det bästa sättet att lämna stressen bakom sig och ladda batterierna. Din cykel väntar på dig, vill cykla snabbt och långt. Du känner erfarenheten som ROSE har från racercyklarna. Ramen, hjulen, komponentgruppen är komponenter som också finns hos racercyklarna. Du kan med gott mod följa med racercyklisterna på en träningsrunda. Dessa cyklar är inte bara suveräna träningsredskap, de kan följa med dig i vardagen vart som helst. Du kan utrusta cykeln med bakethållare, cykellampor och stänkskärmar. Pendlare vet hur viktig varje minut på cykeln är.

Fitnesscyklarna är designade för att få det mesta ur cykelturen. För att alla motionärer eller jobbpendlare skall hitta den rätta cykeln som passar deras behov, har vi ett stort utbud av olika typer av fitnesscyklar. Vissa cykelmodeller fokuserar på det praktiska, andra där önskemål från racercyklar eller MTB står högst. Och får de som inte kan bestämma sig, finns det en del all-rounders också som funkar bra till det mesta.

Även de som gillar 29-tums hjul hittar en fitnesscykel bland våra populära cykelmodeller. Och de som inte känner till 29” hjulen än kommer snart att bli övertygade om de goda egenskaperna med de större hjulen. ROSEs fitnesscyklar rullar extremt lätt och målet är att du skall komma tillbaka från din cykeltur på din fitnesscykel och vara trött, men lycklig och se framemot nästa cykeltur.