•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland
17631

Cyclocross

Cyclocross

Cyclocross


Cross bikes, the all-terrain road bikes

CYKLA MÅNGSIDIGT MED EN CYCLOCROSS

Den här typen av cykel har många namn: cyclocross cykel, cyclocross, cross och crosscykel. Oberoende vad du kallar cykeln, kan man cykla off-road lika snabbt som man kan cykla med en landsvägscykel. Generellt går trenden mot fitness och entusiasmen för cyclocrossar fortsätter att öka. Tävlingscykla med en cyclocross genom smuts och lera. ROSE har jobbat på en high-end cyclocross under många år. ROSE cyklar har testats mot de tuffaste motståndarna i otaliga lopp och har genom tävlingscyklisterna fått hjälp med att utveckla nya cyklar.

En cyclocross behöver inte dränkas i smuts och lera, de gillar också att cykla på asfalt, grus eller skogsstigar. Cyclocrossen är också en mycket lojal pendlingspartner. Många väljer cyclocrossen till vinterträningscykel. Tack vare det stora användningsområdet är cyclocrossen ett utmärkt redskap för entusiastiska cyklister. Eftersom det finns så många användningsändamål för cyklarna har vi bestämt oss för att tillverka lite olika modeller av våra cyclocrossar, så att alla skall hitta en cykel som passer dem perfekt. 

Ramen har en sportig geometri, hjulen är robusta med tunna cyclocrossdäck. Vi har också valt att använda skivbromsar på våra cyclocrossar, denna utveckling har kommit från terrängcyklarna och vi vill att våra cyclocrossar skall bromsa säkert oberoende väder och terräng. Cyclocrossen är inte mycket tyngre än en landsvägscykel och du kan njuta av farten nära naturen. Det är även möjligt att montera dubbdäck på cyclocrossarna vintertid. Oberoende om du är en naturälskare, uthållighetsidrottare eller en nyfiken nybörjare, är en cyclocross cykel ett suveränt sätt att få varierad träning och få njuta av naturen.