CRAFT HALE-kollektionen
En för allt

Med sin nya HALE-kollektion presenterar CRAFT kläder för alla typer av cyklister, oberoende om man cyklar stig, landsväg eller bara motionerar. Kollektionen innehåller ett brett utbud av plagg som blandar stil och funktionalitet med högkvalitativa material, iögonfallande design och smarta detaljer.

CRAFT HALE bib shorts för män och kvinnor utmärker sig genom sin tajta passform tack vare kompressionsmaterial. COLDBLACK-teknologin minskar värmeabsorptionen till ett minimum och ser till att det svarta tyger effektivt skyddar från UV-strålar. Bib:sens C1 INFINITY-stoppning garanterar optimal dämpning och ventilation tack vare sin biokeramiska utan. Stoppningen finns i två versioner, en för män och en för kvinnor. Finns också som vanliga shorts för kvinnor.

De kortärmade och ärmlösa cykeltröjorna i kollektionen har bra passform runt kroppen och är tillverkade av ett fukttranporterande stretch-tyg. Strategiskt placerade nätpaneler på båda sidor garanterar bra ventilation. Därför känns jerseyn behagligt sval och torr även när det är som varmast.

Upptäck nya kollektionen CRAFT HALE och skaffa dig mångsidiga cykelkläder!

MÄN

KVINNOR