cep
TEST PÅ SPORTSOCKOR

Oberoende om du tävlar eller tränar är kompressionssockorna från cep suveräna. Allt fler idrottare uppskattar de positiva effekterna som de bekväma medi kompressionssockorna ger med tanke på tävlingsresultat, uthållighet och återhämtning.

Du ser knappt någon idrottare med vanliga strumpor längre. Därför har våra ROSE-anställda testat de stiliga cep-sockorna för att se om kompressionssockorna levererar vad de lovar.

Våra testare: Werner har alltid litat på kvalitetsmärket, medan Kathrin i sin tur var väldigt skeptisk till effekten av kompressionssockorna till en början.

Testobjektet: 3.0 Generation by cep – uppföljaren av den populära 2.0-kollektionen. Sockornas kvalitet och kompressionsprofil har förbättrats för att nå optimal effekt.

Läs nedan vad de har att säga.

“JAG HAR REDAN ANVÄNT CEP-SOCKOR UNDER MÅNGA ÅR” WERNERS UPPLEVELSER

“Jag har alltid gillat cep-sockorna. Sockorna minskar muskelvibrationer då jag tränar. Därför känns inte mina ben trötta efter en löplänk.
På sommaren ger de utmärkt UV-skydd. Mitt tips: Blöt dina sockor innan träningen för att få en skön kylande effekt.
Jag använder sockorna också på hösten och vintern. Då jag använder dem under att par långa tights eller i kombination med cykelshorts, värmer sockorna bra.
Jag använder sockorna även då jag inte tränar. Långa arbetsdagar, mässdagar eller flygresor är cep-sockorna bekväma att använda och gör att benen inte sväller.
Efter en intensiv träning använder jag cep Recovery-sockor. De gör att mina ben återhämtar sig snabbare. Därför använder jag dem till och med då jag sover.”

“JAG VAR SKEPTISKT TILL EN BÖRJAN...” - SÄGER NYBÖRJAREN KATHRIN OM SINA ERFARENHETER

“Då cep presenterade de nya 3.0 Run-sockor, måste jag medge att jag inte visste något om kompressionsstrumpor. Kompressionssockor? Inget för mig! var min första reaktion. Ändå tog jag emot erbjudandet att få testa sockorna.
På nästa träning hade jag sockorna på mig för första gången. Jag var redan förvånad över passformen då jag klädde på dem. Sockorna passade perfekt och ger ett bra stöd utan att klämma. Under träningen kändes det som att mina ben orkade mer. Var det på grund av sockorna? Möjligt! Efter några testträningar kan jag säga: Definitivt! Sockorna ger inte bara stöd under träningen, utan snabbar också på återhämtningen.
Så även om jag var skeptisk till en början, har jag blivit fan av kompressions sockor vid en ålder av 29 år. Oberoende om du använder sockorna för träning eller återhämtning: Så har de blivit en viktig del av min träningsrutin.”